Vanderscheuren Metaalconstructie zonnepanelen

Ons Verhaal

Metaalconstructie Vanderscheuren nv werd genoemd naar de stichter Daniël Vanderscheuren. In de laatste 60 jaar is Metaalconstructie Vanderscheuren nv uitgegroeid  tot een vooraanstaand toeleveringsbedrijf. 

Vandaag zijn onze klanten zowel grote internationale bedrijven als KMO’s. Vanderscheuren is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogstaande producten voornamelijk voor de industriële machinebouw. Dankzij de combinatie van verspaning, plaatwerk en een montage afdeling kunnen wij de klant een totaalpakket aanbieden. Wij garanderen hoogtechnologisch precisiewerk met een flexibele en gepersonaliseerde aanpak

Verdere uitbreiding naar one-stop-shop

Sinds begin 2018 is VEF deel van Vanderscheuren. VEF biedt een grote meerwaarde op vlak van stukwerk en kleine series. VEF is specialist in het maken en herstellen van cilinders. Hierdoor is de implementatie een sterke aanvulling om een nog breder aanbod aan onze klanten te kunnen bieden. 

 

Metaal stukwerk
Vanderscheuren Vanderschueren VEF Metaalconstructie Team Diksmuide

Bij Vanderscheuren krijgen mensen kansen

Bij ons staan mensen centraal en iedereen krijgt mogelijkheden om zichzelf te ontplooien. Een VDS’er is nauwkeurig, eerlijk en een harde werker maar daarnaast ook een levensgenieter. We werken samen als team aan een mooi verhaal waarin iedereen belangrijk is rekening houdend met ieders interesses en capaciteiten. 

Sluit Menu