Vanderscheuren Metaalconstructie draaiwerk

Ons Verhaal

Metaalconstructie Vanderscheuren nv werd genoemd naar de stichter Daniël Vanderscheuren. In de laatste 60 jaar is Metaalconstructie Vanderscheuren nv uitgegroeid  tot een vooraanstaand toeleveringsbedrijf. 

Vandaag zijn onze klanten zowel grote internationale bedrijven als KMO’s. Vanderscheuren is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogstaande producten voornamelijk voor de industriële machinebouw. Dankzij de combinatie van verspaning, plaatwerk en een montage afdeling kunnen wij de klant een totaalpakket aanbieden. Wij garanderen hoogtechnologisch precisiewerk met een flexibele en gepersonaliseerde aanpak

Vanderscheuren hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen. Hiervoor investeert het voortdurend op verscheidene vlakken om zo verantwoordelijkheid te nemen op sociaal maatschappelijk niveau. Enkele van onze speerpunten zijn:

  • De mens staat centraal
  • Reduceren van milieu-impact
  • Streven naar 100% veiligheid en kwaliteit
Vanderscheuren Metaalconstructie zonnepanelen
Vanderscheuren Vanderschueren VEF Metaalconstructie Team Diksmuide

Bij Vanderscheuren krijgen mensen kansen

Bij ons staan mensen centraal en iedereen krijgt mogelijkheden om zichzelf te ontplooien. Een VDS’er is nauwkeurig, eerlijk en een harde werker maar daarnaast ook een levensgenieter. We werken samen als team aan een mooi verhaal waarin iedereen belangrijk is rekening houdend met ieders interesses en capaciteiten. Ondertussen zijn wij een fier team van 110 medewerkers die dagelijks vol motivatie werken aan de toekomst.